Bunga Hati
Home About Follow


HI ;)
TuanRumah ^^


Hi Azira. 17's. Taken. Taiping.

Mine.
Mohd Fahmi, I Love You.!

Credit
Thank You!

© 2013 - Full Template by Anugerah Salsa. Basecode by Arrien Amani. Edit by Mirai Yume.
PLKN //part1
Monday, February 16, 2015 | 0 Sakura(s)
Assalammualaikum.. Selamat malam wiraa wirawati ^^ salam satu malaysia *malaysia boleh* hahahaha poyo gila, semangat baru balik plkn. Actually, rindu gegila dgn suasana plkn. Alwys usha jam, then teringat ape aktiviti yg kteorg bt dlam kem tu. PLKN ni ajar aku mcm mna erti persahabatan, erti susah payah samaa-2, hujan panas, kena maki hamun dgn jurulatih. Yaallah sumpah aku rinduu. Baru 2 hari balik rumah da teringat sampai nangis.
Pergi plkn bukan dengan kerelaan hati. Time dpat surat plkn mmg seronok gilla, taapi bila tinggal lagi 2 hari naa kena tinggal family hahaha merambu air mata. 8/12 awal pagi bagun pegi RakanMuda, Kamunting. Berat hati tau dak na tinggalkan family, for the first time jauh dn familyy smpai 2 bulan 2 minggu. Ta penah jauh dari ibu lama smpai mcm tu. Tapi apakan daya *Berkhidmat Untuk Negara*.

#barang yg aku bwk time fiirst pegi kem.

#muka ta rela na pegi kem hahaha.

Naik jee bas tade sorg pun na duduk sebelah aku, sades tau dak. Mana ta nyee, ibu ckp muka ketat mcm na makan org haha. Lama aku tngu org sebelah aku, lastly ada jugak manusia yg sudi duduk sebelah aku. Atas bas mcm krik krikk jee. Aku tidur sampai kem haha. Nampakan dia punya bosan tuu sampai tidur ta sedar apa dah. Sampai kem tegok ade bebudak mcm pekerja kilang turun makan, semua sedondon pakai baju pt, yg pmpn nya dgn tudung biru, haha sumpah lawak.Time beratur untuk check barang kena marah dgn jurulatih dkat situ sbb lambat, haha itu first menangis dkat kem sbb kena marah. Time tu punya laa sumpah seranah sampai call ibu mengadu hahahaha. Lawak betul bila ingat balik.
lepas check barangg, jurulatih suruh amek pinggan untuk makan tengah hari. Time tu jugak laa baru merasa beratur panjang tunggu na amek makanan. Dekat sekolah dulu org suruh beratur kita main sailang jaa baris org haha.Lepas makan kena pegi logistik amek baju, mcm bundle doh. Main longgok jee, bagi plak campak-2 jee.Dgn baju baru dpat, tambah beg yg berat+banyak kena angkut naik dorm. Na menagis aku tegok dorm aku, jauh menggunung woi. Daki bukit, dorm paling atas, dala otak dok pikir boleh kurus aku dok sini kalau hari2 naik turun dorm. -DELTA- -F7- 
First masuk dorm, smuanya usha pelik mcm na makan org. Aku dapat katil dkat dgn pintu, katil no 21. Mira org first yg dalam dorm tegur aku, minah katil sebelah. Suara dia sebijik mcm Scha Al-Yahya, tade plak gamba dgn dia. Dala naik-2 dorm kena iron baju kelas, beratur plak tgu na iron baju. 

#first dtg and susah benda alah ni dlam loker

#first masuk dorm dyorg tga iron baju