Bunga Hati
Home About Follow


HI ;)
TuanRumah ^^


Hi Azira. 17's. Taken. Taiping.

Mine.
Mohd Fahmi, I Love You.!

Credit
Thank You!

© 2013 - Full Template by Anugerah Salsa. Basecode by Arrien Amani. Edit by Mirai Yume.
Second post .
Thursday, September 4, 2014 | 0 Sakura(s)
Assalammualaikum .
Okay ni post kedua untuk harini, punya laa tadak kerja na buat. Na study pun esok tadak paper, so boleh lanje-2 post baruuu, hahaha. Na story pasal fahmi ah, cinta hati bunga blink-2 gitu *muntah please* hahahaha.


Nama monyet ni Fahmi, haha da jinak da monyet sekor ni *jgn marah ye biy*. Dia baik, caring, manja, sopan santun gitu, kuat membuli, suka tarik sanggul aku, suka lipat tdung aku ni jadi bulat, suka selfie mcm aku hahaha, rindu gila dekat mamat ni. Aku ingt tarikh kenal dia haha *31/8/2013* time ni e-day KakJannah *kaka si linna. Time na pegi kenduri dia bleh pinjam moto ayah sbb na g amek family mmbe dia, actually family mmbe dia ta thu jalan na dtg ruma dyorg. Dulu fahmi ni practikel sewa ruma belakang ruma aku jeee hahahaha *cinta belakang ruma je*, kira time ni dyorg baru pindah masuk rumah sewa. Hangin satu bdan aku tngu si fahmi ni balik, da laa lambad na pegi kenduri, org dok tngu aku. Dia balik jee terus amek kunci then blah haha. Itu laa first aku tegok dia dia punya snyum, lahai lembutnyaaaa *tergoda dekat dia pnya senyum* ;)
Banyak kali dia add wc aku, tapi kena delete saja haha maklum laa ta suka na melayan org yg aku ta kenal. Last boleh accept dia punya add sbb dia send chat *Oii jiran* hahaha. Then ada sekali pernah celeb and bt suprise time birthday dia. Dia balik kerja malam, punya laa plan dgn cousin sbb cousin aku satu rumah dgn dia. Plan rancak gila dgn na baling tepung bagai, last-2 kantoi hahahaha! Part ni laa paling lawak, aku tngu cousin aku dtg depan pintu, alih-2 tegok dia yg dtg sbb na amek pendrive, punya laa halau suruh dia balik sbb tana kantoi last-2 kantoi jgak kek dkat tgn haha. Suka gila tegok dia happy.
Dia penah merajuk smpai 2 minggu sbb ada krisis dgn aku, bhahahahahaha! Dia suka teman aku makan aiskrim. Dia suka teman aku g beli barang bt kerja kursus seni. Bila dia kerja malam, sebelum pergi kerja mesti jumpa aku dlu. Suka lepak taman dgn dia. First anniversary kteorg *28/2* dia bwk pergi lepak Peneng, mmg best cerita dia. Terharu dgn dia sbb 2 mingggu sekali sngup turun tpg semata-mata na jumpa aku, dari bidor. Time birthday aku *bulan 3* dia kasi hadiah beg puma yg aku suka sngat-2 tu, ta sngka dia sngup beli *terharu siak*. Time abg sulung dia kawen *bulan 4*, itu first time aku jumpa family dia. Hehehe mak ayah dia baik, kaka dia pun baik. Kali kedua jumpa family dia time melawat fahmi raya first dekat kem, semua baik sngat. Bhagia bila boleh rapat dgn family dia hehe ^^

*Batu Feringgi*



*Time lepak dgn family dia



Penah jugak jadi tragedi time kteorgg otw na pegi Ban Pecah, phone bb yg paling dia sayang sbb abg dia yg bagi hilang. Time ni tuhan jela thu, dala dtg jauh, phone dia plak hilang, dia punya mencari jgn dikenang laaa, dekat muka da boleh nampa bebai dia, tapi punya laa dia na sorok dia punya risau+bebai smua tu. Dekat 7 kali jgak kteorg ulang alik jalan yg sama sbb na carik phone tu, tapi bkn rezeki, phone tu ta jumpa. Dia hantar aku balik ruma, then dia pegi plak dgn mmbe dia sbb na carik phone tu, mmg bukan rezeki laa kan. Kali kedua pegi pun dia ta jumpa jgak. 

*Time ni lepak lepas penat carik phone, org blkng bebai ;p 

Menages jugak laa dok taip ni, teringat, dok t'bayang muka fahmi, rindu sngat-2. Bila laa hg na call aku biy oi, lama da dok tngu hg call. Bear minion tu jela aku dok pelok malam-2 biy, kalau hg ada sini mesti hg dtg tpg tegok aku kan biy. Tme aku excdnt pun hg sngup turun dari bidor kan, padahal malam tu hg kerja. 
Rindunyaaa. Hrap hg paham laa hati aku yg gila nih, heheee ;')

//Bye, Assalamualaikum.