Bunga Hati
Home About Follow


HI ;)
TuanRumah ^^


Hi Azira. 17's. Taken. Taiping.

Mine.
Mohd Fahmi, I Love You.!

Credit
Thank You!

© 2013 - Full Template by Anugerah Salsa. Basecode by Arrien Amani. Edit by Mirai Yume.
Hi world.
Monday, September 22, 2014 | 0 Sakura(s)
Assalammualaikum, hi jumpa lagi ^^ *Biy bila awak baca blog ni bby harap awak sihat sambil dok senyum-2 hehehe.* Harini 220914, first day sekolah lepas seminggu cuti, erm cuti pun mcm ta cuti sbb derek seminggu cuti ada kelas tambahan. Kena korban masa cuti ni untuk spm, now tinggal 4 minggu je lagi sblum spm betul *tolak cuti apa smua.* Na kata da prepare smua bnda pun mcm ta konfident jee na jwb. Alhamdulillah result trial memuaskan, sorry biy sbb agama bby ta dpat A, mcm apa yg biy harapkan. Just boleh dpat A untuk subjek lain, 3A untuk trial ni da ckup agaknya. Harap sngat exam betoi nati lagi gempak result, aminnnnnnnnnnn ;')
Masuk harini da 2 bulan gamaknya ta jumpa  fahmi. 2 bulan wokk, lamanyaaaa ;'( Rindu jgn dikenang la, hari-2 dok harap dia call, da mcm org gila kehulur kehilir usung phone. Last contact dgn dia time hari ke-3 trial, itu pun dia bagi semangat apa smua. Lama jugak laa text dgn dia time tu. Kesian dia demam, but now hrap dia da sembuh sepenuhnyaa. *Biy, awak punya latihan sekarang bertambah berat, bby harap awak kuatkan stamina dgn mental yee, jgn sllu-2 sakit tau. Nati lepas raya haji awak masuk hutan kan, chaiyok yee, jgn diri baik-2 tau. Bby syg biy sngatt :* hahahaha *gedikkkk ;p* Nati kalau raya haji bleh pegi melawat boleh laa bby tegok muka biy yg makin burn tu hehe. Tiap kali dgn lagu -meraung- mesti nages sbb teringat awak biy, awak kan suka lagu tu, rindu tau. Sebelum tidur benda yg mesti bby - tegok gambar biy, layan suria cinta hahaha lepastu nages - poyo kan bby ;p

*ni test camera oppo org time kelas tmbhn haritu ;p*



//Bby rindu awak. muaahh sikit, heheheee. Minta diri ;)