Bunga Hati
Home About Follow


HI ;)
TuanRumah ^^


Hi Azira. 17's. Taken. Taiping.

Mine.
Mohd Fahmi, I Love You.!

Credit
Thank You!

© 2013 - Full Template by Anugerah Salsa. Basecode by Arrien Amani. Edit by Mirai Yume.
10/09/14.
Wednesday, September 10, 2014 | 0 Sakura(s)
Assalammualaikum. Hii..
Harini last paper exam trial untuk tahun nih *aceh bajet mcm tiap tahun trial jaa budak ni*. Last paper hari pd, boleh tahan laa, na kata susah ta susah sngat, na kata senang ta senang, yang sedang-2 saja laa, hahahaha. Actually smalam buah hati call, tga sedap dok tidur dia call. Bajet smlam tidur lepas isyak then bagunn pukul 0300 pagi study tapi terjaga pukul1100 malam sbb buah hati call. hahaha mula-2 pagi time aku dekat sekolah dia call, tapi mna na angkatnya sbb aku dok kat sekolah. Boleh plak dia text ckp ' Biy lupa yg bby sekolah, mna nya na angkat call biy, nati biy call lain'. Sebab tu laa malam smlam dia call, dia tau mesti aku tngu dia call punya.. Bagus buah hati aye ni hehehe ;)
Ta tahan nyaa time tga dok  cuci baju kat tandas call aku. Haha tapi mmg tu pun dia sllu bt, bila na call mesti kena dok dlam toilet baru bleh call, kat tempat lain ta clear nati kantoi, maklum tga recrut, kalau kantoi naya jaa kena hukuman.Aku bersyukur gila ada kala dia cal aku, dia usaha jgak curi masa na call aku *terharu sngat*. Ada org lain tu da lama ta contact  bf dyorg.
Actually smlam dia call sbb na ckp yg dia terpilih menembakk, hehe dengar dia ckp dia terpilih spontan jee mulut ni ckp ' Tahniah sayang' *haaa nampa kan aku excted*. Macam-2 sembang dgn dia, cerita smua masalah dkat dia, sampai nages laa smlam, dia sllu bagi semangat dkat aku, hishh ni yg sayang lebih ni haha.

Aku ; Biy mesti kurus kan?
Biy ; Ehh mna ada, tambah 2kg ade laa.
Aku ; Wahh biy sado.
Biy ; Bby mesti bertambah gemok kan? HAHAHAHA *gelak nganjing*
Aku ; *diammmmm* ~

Haha dia suka mcm tu, suka ckp aku gemok, geram jee, haha. Ta sabar na tngu raya haji ni, na sngat pergi melawat dia, sebulan sekali jee bleh jumpa dia *rindu gila*. Na bawak kek untuk dia, hehe na celeb birthday dia. Raya-5 birthday diia, ta salah rasanya celeb awal sikit haha sbb nati ta boleh na celeb. Okay laa, stop smpai sni, nati sambung lagi, heheh.


//Selalu rindu dkat hg biy. Assalammualaikum ;')